Hava Durumu

İsmail Kartal: 'İki takımda iyi oynadı'

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, maç sonu yaptığı açıklamada, "Her iki takımda iyi oynadı. Bizde kazanabilirdik Bursaspor'da" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 23:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İsmail Kartal: 'İki takımda iyi oynadı'
Maça bir sıfır mağlup başladıklarını ve yedikleri golün soğuk duş etkisi yaptığını söyleyen Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal, "İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle oyunu kendi elimizde tutar gibi oynadık. İyi mücadele ettik. Bu akşam Türk futbolu adına iyi şeyler oldu. Her iki takımda iyi oynadı. Biz kazanabilirdik ancak Bursaspor'da kazanabilirdi. Bu zor deplasmandan 1 puan aldığımız için mutluyum." dedi. 

CANER ÖFKEYLE SİNİRLENİP ÇIKTI

Caner'in oyundan çıkarken verdiği tepkiyi de değerlendiren Kartal, "Caner bizim takımımızın oyuncusudur. Böylesine gerilimi yüksek bir maçta bir anlık öfkeyle sinirlenip çıktı. Ağzından ne çıktığını bilmiyorum. Biz Caner'in hem abisi hem babası hem hocasıyız. Biz bir aileyiz. Caner le konuşup problem neyse çözeceğiz." dedi.

VOLKAN BU ÜLKENİN EVLADI
 
Volkan ile ilgili soruları cevaplayan Kartal, "Volkan Bu ülkenin evladı, Hepimiz bu  ülkenin insanlarıyız. Bunlar geride kaldı. Bunların olmaması lazım. Yarın İstanbul'da bir oyuncu  geldiği zaman, bunun sonu yok yani. Bu geride kaldı. Bunları tekrar gündeme getirmenin, futbola bir katkısı olmaz. Bizi daha  aşağı çekeceğini düşünüyorum. Biz futbolu kalkındırmak istiyorsak oyuncularımızı moral vermeliyiz. Bunun sonu yok." diye konuştu.

DİEGO SERTLİĞE ZAMANLA ALIŞACAKTIR

Teknik Direktör Kartal, "Diego geldiğinden bu yana sert bir futbol oynanıyor. Zaman zaman bu sertlikler içerisinde darbeler alıyor. Bu gün bir darbe alıp sakatlandı. Zamanla alışacaktır. " dedi.

 Kartal sözlerine şöyle devam etti :

"Mehmet Topal'da bu gün şuurunu kaybeder gibi oldu. Topal'a rica ettik götürebildiğin kadar götür dedik. O da sağ olsun bizi kırmadı büyük bir özveri gösterip sonuna kadar mücadele etti. Böyle bir Bursaspor 'u bekliyorduk. Ancak beklentimizin aksine golü çok erken yedik golu bu kadar erken görmeseydik belki çok farklı olabilirdi. " diyerek sözlerini noktaladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.