Hava Durumu

İsmail Konuk: İlaç gibi geldi

Gaziantepspor maçının kazanılmasında büyük pay sahibi olan İsmail Konuk, "Attığım golde müthiş bir duygu yaşadım. Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Sıkıntılı süreçten geçiyoruz. İnşallah her şey düzelecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İsmail Konuk: İlaç gibi geldi

Gaziantepspor galibiyeti ile birlikte adeta nefes alan Bursaspor'da üç puanın mimarlarından İsmail Konuk önemli açıklamalar yaptı. Konuk, "Son zamanlarda sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu galibiyete camia olarak ihtiyacımız vardı. Son dakikada gelen gol de güzel oldu. Bilmiyorum bela çekiyor mu artık bizi. Ya top bir yerimize çarpıyor penaltı oluyor, kırmızı oluyor ama Allah'ın yardımıyla da beraberliği ve sonucunda da galibiyet geldi" dedi.

MÜTHİŞ BİR DUYGU YAŞADIM

İsmail Konuk, attığı gol sonrası yaşadıklarını da belirterek konuşmasına şöyle devam etti: "Attığım golde müthiş bir duygu yaşadım. Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Hafta içi her gün toplantılar yaptık kendi aramızda. Çıkış yakalamamız lazımdı artık. Hep beraber buna inandık. Bunun da devamı gelmesi gerekiyor. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İnşallah her şey düzelecek" dedi. (Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.