Hava Durumu

İspanyol devinden Türkiye'ye 100 Milyon Euro'luk yatırım!

Türkiye'de 3 oteli bulunan İspanyol Barcelo, 5 yıl içinde 100 milyon euro ek yatırımla bu sayıyı 20'ye çıkarmayı hedefliyor. İstanbul, Antalya, Kapadokya, İzmir ve Ankara şirketin öncelikli olarak ilgilendiği lokasyonlar.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İspanyol devinden Türkiye'ye 100 Milyon Euro'luk yatırım!

Barcelo Hotel Group, 5 yıl içerisinde Türkiye'ye 100 milyon euro ilave yatırım yaparak 20 otellik portföye ulaşmak istediklerini bildirdi. İspanyol şirket, Taksim'deki 5 yıldızlı Barcelo Istanbul Hotel ile Türkiye'deki 3. otel yatırımını hayata geçirdi.

"100 MİLYON EUROLUK YATIRIM PLANLIYORUZ"

Yeni otelin açılışında konuşan Barcelo Hotel Group Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen, "Türkiye 20 yıldır içinde olduğumuz ve yakından tanıdığımız bir pazar. Türkiye'ye çok inanıyor ve güveniyoruz. Bu doğrultuda önümüzdeki 5 yıl içerisinde 20 otele ulaşmayı ve yaklaşık 100 milyon euroluk bir yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

"YENİ PROJE ARAYIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Başta İstanbul, Antalya, Kapadokya, İzmir ve Ankara ile yeni yatırımlar noktasında ilgilendiklerini belirten Hasan Ekmen, "Şu anda üzerinde çalıştığımız ciddi projelerimiz mevcut. Bunların dışında ise yeni proje arayışlarımız devam ediyor" diye konuştu.

25 ÜLKEDE 251 OTELİ BULUNUYOR

Ekmen ayrıca, Türkiye'de bulundukları 20 yıllık sürede otellere toplam 60 milyon euroluk bir yatırım gerçekleştirdikleri bilgisini verdi. Şirketin verdiği bilgiye göre Barcelo Hotel Group'un 25 ülkede 251 oteli bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.