Hava Durumu

İspanyol ekibi Rodrigues'e kancayı attı

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Betis'in, Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Garry Rodrigues'i kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 21:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 21:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İspanyol ekibi Rodrigues'e kancayı attı

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon bitiren Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Garry Rodrigues'in, La Liga ekiplerinden Real Betis'in radarına girdiği iddia edildi. Sporx'in haberine göre Real Betis Teknik Direktörü Quique Setien'in transfer listesinin ilk sırasında 27 yaşındaki oyuncu var.

İSPANYA TECRÜBESİ GÖZE ÇARPIYOR

Rodrigues'in İspanya tecrübesi Setien'in transfere olumlu bakmasının sebeplerinden biri olarak gösteriliyor. 2013 ila 2015 yılları arasında La Liga takımlarından Elche ile iki sezon geçiren Rodrigues, çıktığı 41 La Liga karşılaşmasında 3 gol ve 3 asist yaptı.

3 ADAY DAHA VAR

İspanyol basını Real Betis dışında 3 takımın daha Rodrigues'le ilgilendiğini iddia etti. Buna göre milli oyuncu Emre Mor'un da forma giydiği Celta Vigo, Alman ekibi Schalke 04 ve İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, Rodrigues'le ilgilenen diğer takımlar.

Bu sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Rodrigues, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 33 karşılaşmada 9 gol ve 11 asistle oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.