Hava Durumu

İstanbul'da düdüklü tencereden bomba çıktı

Sultangazi'de cadde üzerindeki bir mazgalın içine bırakılan düdüklü tencereye yerleştirilen patlayıcı madde, bomba uzmanı polis ekipleri tarafından imha edildi. Polis ekipleri caddeyi kapatarak geniş çaplı önlem alırken, düdüklü tencerenin patlamadan imha edilmesi olası bir faciayı önledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 07:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 07:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul'da düdüklü tencereden bomba çıktı
Olay, 50. Yıl Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde meydana geldi. Gece saat00:30 sıralarında yoldan geçen bir vatandaş cadde üzerindeki bir mazgalın içinde  tencere bulunduğunu fark etti. Şüphelenen vatandaş durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Polis ekipleri düdüklü tencerenin içerisinde patlayıcı madde olma ihtimaline karşı caddeyi çift yönlü trafiğe kapatarak, bomba imha uzmanı polislere durumu bildirdi.  Olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipler, mazgalı kaldırarak düdüklü tencere üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede düdüklü tencereye yerleştirilen düzenek olduğunu fark eden bomba imha uzmanı ekipler, düdüklü tencereyi  fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi.

PATLAYICI MADDEYE RASTLANDI

Fünye ile patlatılan düdüklü tencereden çıkan parçalar polis ekipleri tarafından detaylı bir şekilde incelendi. Yapılan incelemede düdüklü tencerenin içerisinde patlayıcı madde bulunduğu belirlendi. Polis ekiplerinin olay yeri çalışması yaklaşık 1 saat sürdü. Olay yerinde bulunan parçalar delil torbalarına koyularak incelenmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Emniyet Yerleşkesine götürüldü.

Polisin olay yeri çalışmasından sonra, belediye ekipleri mazgalı ve çevresini yıkadı. Daha sonra polis ekipleri kapattığı yolu trafiğe açtı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.