Hava Durumu

İstanbul'da hırsız vahşeti!

İstanbul Sultangazi'de gündüz saatlerinde hırsızlık için bir eve giren şahıslar, ev sahibi kadını ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2013 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2013 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul'da hırsız vahşeti!

İstanbul Sultangazi'de gündüz saatlerinde hırsızlık için bir eve giren şahıslar, ev sahibi kadını ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü. Korkunç cinayete tepki gösteren kadının yakınları ve komşuları, hırsızlık olayları için önlem alınmasını istedi.

Edinilen bilgilere göre olay, Esentepe Mahallesi 2860 Sokak 60 No'lu apartmanın 4. katında dün meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, iddiaya göre hırsızlık için 3 çocuk annesi Hürriyet Kiray'ın (43) yaşadığı dairenin kapısını çaldı. Hürriyet Kiray'ın kapıyı açmasıyla zorla eve giren saldırganlar, kadını ellerini bağladı ve ağzını bantladı. Evi alt üst eden hırsızlar, Kiray ailesinin ev almak için biriktirdiği yaklaşık 30 bin TL değerindeki ziynet eşyaları çaldı. Hırsızlar giderken de Hürriyet Kiray'ı kalbinden 3 kez bıçakladı.

Korkunç cinayet, Hürriyet Kiray'ın ilköğretim okulunda okuyan oğlu Kerim Kiray'ın eve gelmesiyle ortaya çıktı. Okuldan dönen Kerim Kıray, kapının kilitli olduğunu görünce yakında çalışan babasının yanına gitti. Anahtarı alarak eve giren çocuk, annesinin cansız bedeni ile karşılaştı. Kerim Kıray'ın feryadı üzerine olay yerine gelen mahalleli polise haber verdi. Evde inceleme yapan polis, hırsızlık şüphesini doğrulayan deliller buldu. Hürriyet Kıray'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yaşananları anlatan Hürriyet Kıray'ın kayınbiraderi Selim Kıray, "Olay cuma vaktinde oluyor. Çocuklar okuldan gelip kapıyı çalıyor. Kapıyı annesi açmayınca 300 metre mesafedeki babasının iş yerine gidiyor ve anahtarı alıp geliyorlar. Kapıyı açtıklarında kollarını bağlı kanlar içinde görüyorlar. Annesinin bıçaklanmış olarak öldürüldüğünü görüyorlar. Hırsızlık için öldürmüşler. 30 bin TL'lik ziynet eşyasını almışlar. Evi alt üstü etmişler. Bunların yapanların yakalanmasını istiyoruz. Oğlu da daha yeni askere gitmişti. Mahallede hemen her gün hırsızlık oluyor. Yetkililerden önlem alınmasını istiyoruz" dedi.

Mahalle sakinleri de sık sık yaşanan hırsızlık olaylarına karşı önlem alınmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.