Hava Durumu

İstanbul'da Umut savaşı!

Bursasporlu Umut Meraş'ın transferinde son 24 saat içinde sıcak gelişmeler birbirini izledi. Fenerbahçe ile İstanbul'da görüşen Yeşil Beyazlılar'a, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Umut'la birlikte Muhammed'i de bize verin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2019 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2019 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul'da Umut savaşı!

YEŞİL BEYAZLILAR TEKLİF ALDI

Bursaspor'da Umut Meraş transferinde sıcak gelişmeler birbirini izledi. Yeşil Beyazlı yönetim önceki gece İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya geldi. Sarı Lacivertli kulüpte Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlanması üzerine sol bek arayışına girilmesi Umut Meraş transferinin önemi bir kat daha artırdı. Bursaspor yönetimi bu gelişmenin ardından İstanbul'da yapılan görüşmede Umut Meraş'ın bonservisi için teklifi aldı. Fenerbahçe'yle yapılan görüşme devam ederken bu kez Beşiktaş devreye girdi.

MUHAMMED'İ DE İSTEDİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bizzat yürüttüğü transfer girişiminde Siyah Beyazlılar'ın Umut Meraş'la birlikte kaleci Muhammed Şengezer'i de Yeşil Beyazlılar'dan istediği, Bursaspor'un bu teklifi 'İki oyuncuyu 5 milyon Euro'dan aşağıya satmayız' şeklinde yanıtladığı öğrenildi. Bursaspor elde edeceği bonservis gelirinden yüzde 20'sini Boluspor'a sözleşme gereği ödeyecek. Yeşil Beyazlılar'ın ayrıca Boluspor'a Umut'un transferinden kalan 1 milyon 200 bin TL de borcu bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.