Hava Durumu

İstanbul polisinden dev operasyon

İstanbul polisinin sabah erken saatlerde eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2012 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2012 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul polisinden dev operasyon
Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre operasyon, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Kentin pek çok ilçesinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonun ayrıntısına ilişkin bilgi verilmezken, baskınların organize bir suç şebekesine yönelik gerçekleştirildiği ileri sürüldü. Bazı ev ve iş yerlerine düzenlenen operasyon kapsamında bazı şüpheliler gözaltına alınırken, zanlılara ait bazı otomobiller de didik didik arandı.

Şube ekiplerinin yürüttüğü operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine gönderildi. Gözaltına alınan zanlılar ile birlikte el konulan evraklar emniyete götürüldü. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyonda bazı ilçelerdeki aramalar devam ederken, operasyonla ilgili ayrıntılı bilginin ilerleyen saatlerde ilgili şube tarafından açıklanacağı duyuruldu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.