Hava Durumu

İstanbul seçiminde yarışacak adaylar netleşti

İstanbul İl Seçim Kurulu, 23 Haziran'da tekrarlanacak seçimde yarışacak kesin aday listesini açıkladı. AK Parti, CHP, Saadet Partisi, ve Vatan Partisi adaylarının yanı sıra 17 bağımsız aday da yarışacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul seçiminde yarışacak adaylar netleşti

23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine dair kesin aday listesi ilan edildi. İl seçim kurulunca ilan edilen listede; 4 siyasi parti 17 bağımsız aday bulunuyor. Bu liste üzerinden oy pusulalarının basımına da başlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 23 Haziran 2019 Pazar günü yapılacak yenileme seçimlerinde uygulanacak takvim işliyor.

İstanbul İl Seçim Kurulu daha önce ilan edilen takvim uyarınca kesin aday listesini açıkladı. Listede, 4 parti ile 17 bağımsız aday bulunuyor.

Seçimde AK Partili Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım, CHP'li Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar ve Vatan Partisi adayı Mustafa İlker Yücel yarışacak.

OY PUSULALARI BASILIYOR

Bu isimlerin yer aldığı oy pusulalarının basımına da başlandı. Yine seçmen bilgi kağıtlarının dökümüne ve dağıtılması da bugün itibariyle start aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.