Hava Durumu

İstanbul trafiğinde bayram tatili yoğunluğu

İstanbul'un trafiğinde tatil yoğunluğu başladı. Kentte saat 16.00 sıralarında yollarda yoğunluk artmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yoğunluk haritasına göre saat 18.20 sıralarında yoğunluk yüzde 58'i geçti.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2019 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2019 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul trafiğinde bayram tatili yoğunluğu

FSM'DE YOĞUNLUK

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ankara istikametinde araç kuyrukları oluştu. Köprüye çıkan yan yollarda da yoğunluk gözlendi. Köprüdeki trafik havadan görüntülendi.

ÇAMLICA GİŞELERDE SON DURUM

Çamlıca gişelerde de trafik yoğunluğu gözlendi. Ankara istikametine seyir halinde olan araçlar gişelerde zaman zaman kuyruk oluşturdu.

MAHMUTBEY'DE YOĞUNLUK

TEM otoyolu Mahmutbey Mevkii'nde de zaman zaman yoğunluk oluştu. Özellikle TEM Otoyolu'na çıkan bağlantı yollarında uzun araç kuyrukları oluştu.

TEM'DE YOĞUNLUK

İstanbul'dan yola çıkan tatilciler, TEM Otoyolu Ankara istikametinde ara ara yoğunlukların oluşmasına neden oldu. Otoyolun Kocaeli geçişinde de Dilovası ve Körfez ilçeleri geçişinde yoğunluk oluşturdu. Mesai saatinin sonlanması ile başlayan yoğunluğun gece saatlerinde artması beklenirken, polis ve jandarma ekipleri yollarda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

Kocaeli Valiliği tarafından TEM Otoyolu Kocaeli geçişi, Kocaeli ile Yalova arasındaki D-130 Karayolu ve Karadeniz'e kıyısı olan Kandıra yolunda oluşacak yoğunluklar nedeni ile olası bir kazanın olmaması ve yaşanacak kazalara anında müdahale edilebilmesi için çeşitli önlemler aldı. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yollarda önlem alacak. Bayramöncesi ve sonrası oluşacak yoğunluk nedeni ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Haziran ile 9 Haziran tarihleri arasında TEM Otoyolu'nda kaza riskinin yüksekliği tespit edilen noktalarda her 10 kilometrede bir trafik ekibi yerleştirilecek. Ekipler tarafından bu noktalarda çeşitli kontroller yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.