Hava Durumu

İstanbul'da hareketli saatler!

İstanbul Merter'de tramvay hattı üzerine bırakılan çalıntı otomobil polisi alama geçirdi. Polis ekipleri ve itfaiye, otomobili tramvay yolunda kaldırmak için adeta seferber oldu. Hırsızlık zanlıları tarafından terk edildiği tespit edilen otomobil, uzun uğraşlar sonucunda itfaiye vinci ile tramvay yolunda kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul'da hareketli saatler!
Edinilen bilgilere göre, olay, Bağcılar - Kabataş tramvay hattı Merter Tekstil Sitesi durağı civarında sabah 07.00 sıralarında yaşandı. Hırsızlık olayına karıştıkları iddiaedilen şüpheli şahıslar, plakasız ve çalıntı olduğu öğrenilen otomobille olay yerinden kaçmak istedi. Durumu fark eden polis ekipleriyle şüpheliler arasında kovalamaca başladı. Bir süre devam eden kovalamaca sonucunda şüpheli şahıslar polis ekiplerinden kaçmak için tramvay yoluna girdi. Tramvay yoluna giren şüphelilerin kullandığı otomobilin lastikleri bir süre sonra raylara dayanamayarak patladı.

Lastiklerin patlamasının ardından yakalanacaklarını anlayan şüpheliler çareyi otomobili tramvay yolu üzerinde bırakarak kaçmakta buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, inceledikleri otomobilin kaldırılması için itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ve polisin otomobili kaldırmak için ilk denemeleri başarısızlıkla sonuçlandı. Aracı iterek tramvay yolundan kaldırmaya çalışan ekipler, başarılı olamayınca bu kez itfaiye vincini devreye soktu. Otomobil halatlarla vince bağlanarak kontrollü bir şekilde yoldan kaldırıldı. Çekiciye yüklenen otomobil, otoparka götürüldü. Çalışmalar sırasında tramvay seferleri kontrollü bir şekilde sağlandı. Otomobilin vinç yardımıyla kaldırılması sırasında tramvay hattındaki elektrik kesilerek seferlerde yaklaşık 15 dakikalık duraklama meydana geldi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.