Hava Durumu

İşte Alinur Aktaş'ın ilk sözleri: "Bursa'nın her bir karışına..."

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Alinur Aktaş'ın adaylığıyla ilgili AK Parti İl Başkanlığı'ndan resmi açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Aktaş'ın ismini resmen açıkladı. Açıklamanın ardından ilk kez konuşan Alinur Aktaş, "Bursa'nın her bir karışına önem vereceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Alinur Aktaş'ın ilk sözleri: "Bursa'nın her bir karışına..."

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, belediye başkanlık seçiminin yapılacağı Büyükşehir Meclisi öncesinde grup toplantısında adayını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş olarak açıkladı.

İL BAŞKANI SALMAN

İlk olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, "İstişare kültürüne açık, demokratik yöntemlerle çalışan bir partiyiz.Temayül sonuçlarına göre üç belediye başkanı arkadaşımızı genel merkeze Cumhurbaşkanımıza mülakat için götürdük. Genel Başkanımızın kararıyla bugün grup toplantımızı yapıyoruz." dedi.

AKTAŞ RESMİYET KAZANDI

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yaptığı konuşmada, "Recep Altepe'den boşalan Büyükşehir Başkanlığı ile ilgili teşkilatla istişaremiz gerçekleşti. 3 arkadaşımız temayülden çıktı. Partimizin üst kurullarına sunduk. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza arz ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın önerisiyle İnegöl Belediye Başkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı uygun görüldü. Kendisine Ak Parti grubun adına hayırlı olsun diyorum. Devralacağı görevi en iyi şekilde sürdüreceğine inanıyorum. AK Partide süreç bayrak yarışı gibidir, tıpkı olimpiyatlarda olduğu gibi bayrağı alır bir sonrakine devreder. AK Partide bayrağı alıp bir sonrakine devam eden onunla koşmaya devam ediyor. 11 milyon Ak Parti ailesi koşmaya devam ediyoruz. Gücümüzü bundan alıyoruz." diye konuştu.

ALİNUR AKTAŞ'tTAN İLK AÇIKLAMA

Adaylığının açıklamasının ardından Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere partililere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Aktaş, eski başkanlar Hikmet Şahin ile Recep Altepe'ye de ayrıca teşekkür etti

Aktaş, "Bizim Bursa'da halkımızın hizmetinden başka bir şey düşünmemiz mümkün değildir. Gücümüzü halktan aldık. Bursa'nın her bir karışına önem vereceğiz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.