Hava Durumu

İşte Amerika'nın yeni First Lady'si

Artık ‘Modern Sindirella' olarak anılan Melania'nın First Lady olduğu bir Amerika var. Neden Sindirella dendiğini anlatarak başlayalım işe...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Amerika'nın yeni First Lady'si
Melania, eski Yugoslavya, yeni Slovenya'nın Sevnica kentinde, araba satıcısı bir baba ve terzi anneden oluşan orta direk bir ailenin kızı olarak doğdu.

Mimarlık eğitimi aldı, üstüne dört dil öğrendi. 1996'da “Burada ekmek yok, iyisi mi New York'ta modelliği deneyeyim” diyerek Amerikan rüyasının peşine düştü.

Modellikte başarılı da oldu. Ama şans, asıl iki sene sonra yüzüne güldü.Gece hayatını sevmeyen Melania'nın yolu, arkadaşının zoruyla gittiği dönemin popüler mekânı Kit Kat Club'a düştü.

Orada ikinci eşi Marla Maples'dan yeni ayrılan, dönemin en zengin, en güçlü ve en gözde ismi 52 yaşındaki Trump'la tanıştı.

Trilyoner işadamı, 28 yaşındaki modele ilk görüşte aşık oldu, ancak reddedildi.

Şöyle anlatıyor Trump: “Onu gördüm, vuruldum. Telefonunu istedim. Yanımda başka bir kadın olduğu için vermedi. Onu tuvalete kadar takip ettim, içeri bir kız arkadaşımı yollayıp yeniden istettim. ‘O versin' demiş. Ev, iş, ne kadar numaram varsa verdim. ”

Melania, üç ayda Trump'ın Manhattan'daki gökdeleninde 100 milyon dolar değerinde, altın varaklarla süslü çatı katına taşındı.

Çift, aşklarının ilk dönemini bir hayli göz önünde yaşadı.Melania, halihazırda başarılı bir modeldi. Ama ‘Trump'ın aşkı' titri, onu farklı bir yere taşıdı.

Misal: 2000'de GQ dergisinin kapağı. Melania, Trump'a ait jetin içinde bir postun üzerinde çıplak poz verirken içerik: “30 bin feet'in üzerinde sevişmek mükemmel.”

Aynı yıl, Howard Stern'e verdiği bir demeçte de Trump'la her gün, bazen birden fazla cinsel ilişkiye girdiğini de açıkladı.

Beş yıllık ‘bol açıklamalı' flört sürecinden sonra, çift Trump'a ait olan Palm Beach'teki 58 oda ve 33 banyosu olan ‘Mar-O–Lago' malikânesinde evlendi. Melania'nın giydiği 600 bin TL değerinde Christian Dior tasarımı, tüm zamanların en ikonik gelinliklerinden biri sayılıyor. Model, aynı gelinlikle Vogue dergisinin de kapağını süsledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.