Hava Durumu

İşte Atalay Filiz'in ilk ifadesi: "Kurbağa yiyerek..."

İzmir'de yakalanan seri cinayet zanlısı Atalay Filiz'in, bindiği minibüste kendisini tanıyan bir vatandaşın ihbarı üzerine polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Atalay Filiz'in ilk ifadesi: "Kurbağa yiyerek..."
Atalay Filiz'in sabah saatlerinde Özdere'den Menderes'e gitmek için bir minibüse bindiği, ancak minibüstekilerin Filiz'den şüphelenerek bakmaya başladıkları öğrenildi.İddiaya göre tanınacağını anlayan Filiz yol üzerinde minibüsten indi. Minibüsteki yolcular Filiz'in inmesinin ardından polisi arayarak ihbarda bulundu. Bunun üzerine Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yol uygulaması başlattı. Filiz aynı güzergahta başka bir minibüste yakalandı. 

31 MAYIS'TAN İTİBAREN İZMİR ÖZDERE'DE BİR ARAZİDE YAŞAMIŞ!

Filiz'in İzmir'de en son görüldüğü 31 Mayıs tarihinden beri Özdere'de arazide yaşadığı öğrenildi. Filiz ilk ifadesinde göçmenlerle birlikte Yunanistan'a geçmeye çalıştığını ancak bunu başaramayınca yeniden Menderes'e dönmek için yola çıktığını söylediği öğrenildi. 

Atalay Filiz İzmir'de yakalandı! İşte ilk fotoğrafı


İLK İFADESİNDE KURBAĞA YİYEREK YAŞADIĞINI SÖYLEDİ, ÜZERİNDEN 4 SAHTE KİMLİK VE 3 EHLİYET ÇIKTI!

3 kişinin katıl zanlısı, ilk ifadesinde, çevredeki bitkileri ve kurbağa yiyerek yaşadığını söyledi. Bu arada Filiz'in üzerinde sahte 4 nüfus cüzdanı ve 3 ehliyetin bulunduğu da belirtildi.

MENDERES BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, Menderes Belediye Başkanı Ak Partili Bülent Soylu, 3 kişinin katili olarak aranan Atalay Filiz'in, Menderes'e bağlı eski belde Gümüldür'den bindiği Gümüldür- İzmir dolmuşunda bir yolcunun kendisini tanıyıp polise ihbar etmesi sonucu, olayı fark edip değiştirdiği dolmuşta yakalandığını söyledi. (Kaynak: Habertürk)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.