Hava Durumu

İşte Atalay Filiz'in rotası! 5 yıl 3 cinayet, 5 telefon hattı

Polisin tespitine göre Atalay Filiz, Aralık 2011’den Fatma öğretmenin öldürüldüğü 27 Aralık’a kadar 5 cep telefonu hattı kullandı

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Atalay Filiz'in rotası! 5 yıl 3 cinayet, 5 telefon hattı
İstanbul Tuzla’daki öğretmen Fatma Kayıkçı cinayetinin zanlısı Atalay Filiz’i her yerde arayan polis, bir yandan da ‘seri katil’in mobil ayak izinin peşinde.

17 Aralık 2011’den bu yana kayıp olan sevgilisi Olga Seregina’yı da öldürdüğü düşünülen Filiz’in, şu ana kadar kullandığı tüm cep telefonu hatları tespit edildi. Polisin tespitine göre Atalay Filiz, Aralık 2011’den Fatma öğretmenin öldürüldüğü 27 Aralık’a kadar 5 cep telefonu hattı kullandı.
 
SIK SIK DEĞİŞTİRDİ 

Bunlardan 2’si, başkalarının kimlik bilgileri kullanılarak alınan ‘patates hat’tı. Olga Seregina’yla tanıştığı dönemde kullandığı cep telefonu numarasını, genç kadın ortadan kaybolduktan 10 ay sonra iptal etti.Yeni bir hat kullanmaya başladı. Ankara’ya döndüğünde ise yeni bir hat alan Filiz, eski numarasını kullandığı hattı ise öldürdüğü Göktuğ Demirarslan ile sevgilisi Elena Radchikova’nın kullandığı aracın altına yerleştirdi. 

Yüklediği özel programla aracı 2 hafta takip etti. Cinayet öncesi de kullandığı cep telefonunu kapattı. 2014’te Tuzla’ya yerleşen ‘seri katil’, burada ise 2 “patates hat” edindi. Aldığı 2 cep telefonundan biri akıllı telefon, diğeri ise eski modeldi. Akıllı telefonuna 15 Mart 2014’te Whatsapp programı yükledi, fotoğrafını koydu.

POLİS: HER ÖLÜMÜ ATALAY'A BAĞLAMAYIN

İzmir’in Buca İlçesi’nde 4 gündür kayıp olan ve önceki gün ormanlık alanda cesedi bulunan 18 yaşındaki lise öğrencisi Eren Yılmaz’ın en son arkadaşıyla uyuşturucu aldıktan sonra ortadan kaybolduğu ileri sürüldü.Liseli gencin en son birlikte görüldüğü arkadaşı B.D., “Uyuşturucu hap içtiklerini, ormanlık alanda yürüdükleri sırada Eren’in fenalaşıp ağzından köpük geldiğini, su getirmek için yanından ayrıldıktan sonra bir daha bulamadığını” söyledi. 

Korktuğu için kimseye anlatmadığını söyleyen B.D. ‘arkadaşını ölüme terk etme’ suçundan tutuklandı. Öte yandan Emniyet yetkilileri, B.’nin verdiği bilgilere rağmen Yılmaz’ın, Filiz tarafından öldürülmüş gibi yansıtılmasına tepki gösterdi.
Polis, “Seri katil en son 31 Mayıs günü İzmir’de görüldü. Yılmaz ise 6 Haziran’da kayboldu, 1 gün sonra arkadaşı olayı anlattı.Bunu basın mensuplarına anlatmamıza rağmen, haber ilgi çeksin diye olay Filiz’le ilgiliymiş gibi gösterildi” dedi. 
(Kaynak: HABERTÜRK)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.