Hava Durumu

İşte Badji'deki son durum

Anderlecht ile Stephane Badji'nin transferine son şeklini vermeye hazırlanan Bursaspor heyeti, Belçika kulübünün sportif direktörünün ülke dışında olmasından dolayı Brüksel ziyaretini erteledi. Badji transferi 20 Haziran'dan sonraya kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Badji'deki son durum

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

SPORTİF DİREKTÖR BEKLENİYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın göreve gelir gelmez transferini istediği Stephane Badji'nin transferi bayram sonrasına kaldı. Bursaspor transfer heyeti bu hafta içinde Belçika'ya giderek Stephane Badji'nin bonservisini elinde bulunduran Anterlecht kulübüyle masaya oturacaktı. Anderceht'in sportif direktörü Luc Devroe'nin 20 Haziran'a kadar Belçika dışında bazı temaslarda bulunacak olması bu görüşmenin ertelenmesine sebebiyet verdi. Oyuncu cephesinde ise bir sorun bulunmadığı bilgisi paylaşıldı.

MERAJERİ İLK KEZ KONUŞTU

Halihazırda Stephane Badji'nin Türkiye yetkilerini elinde bulunduran menajer Serdar Dağlı da Bursa Hakimiyet'e konuştu. Bursaspor'un Badji'nin transferini çok istediğini belirten Dağlı, "Geçen hafta içinde Bursa'daydım. Gerekli görüşmeleri yaptık. Bir sorun yaşanacağını ummuyorum. Bizim tarafımızdan bir problem görünmüyor. Görüşmeler de olumlu ilerliyor. Anderlecht cephesini çözüme kavuşturduğumuz andan itibaren bu transfer biter" dedi. Belçika kulübü Stephane Badji için 1 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.