Hava Durumu

İşte Bursaspor'da 2018'in en önemli olayı

Bursaspor'da 2018 bir önceki yıla göre daha az sıkıntılı geçti. Teknik direktörlük koltuğu üç kez el değiştirdi. Başkan Ali Ay güven tazeledi. Yıla damgasını vuran olay ise Pablo Martin Batalla'nın hem Bursaspor hem de futbol kariyerine son noktayı koyması oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2019 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Bursaspor'da 2018'in en önemli olayı

ALİ AY GÜVEN TAZELEDİ

2018 Bursaspor açısından birçok önemli gelişmeye sahne oldu. 2017'de Süper Lig'de kalmayı son maçına bırakan Yeşil Beyazlılar bu yıl yine aynı stresi yaşasa da en azından ligde kalmayı daha önce garantiledi. 2018 teknik direktör açısından çok da verimli geçmedi. Paul Le Guen ile başlanılan sezonu Mustafa Er bitirdi. 2018-19 sezonunda ise teknik direktörlük koltuğuna Samet Aybaba oturdu. Samet Aybaba'nın göreve gelir gelmez takımdaki gençleştirme hamlesi diğer kulüplere de örnek oldu. Başkan Ali Ay'ın olağan genel kurulda az bir farkla güven tazelemesi 2018'in öne çıkan en önemli gelişmelerindendi. Ancak bir olay vardı ki, sadece Bursaspor'un değil, Türk futbolunun gündemi haline geldi.

SİLİNMEZ BİR İZ BIRAKTI

Adı Bursaspor'la özdeşleşen Pablo Martin Batalla, 2017-18 sezonunda futbola veda etti. Arjantinli süper bücür tüm ısrarlara rağmen Yeşil Beyazlı formayla birlikte futbol kariyerine son noktayı koydu. Bursaspor'daki 8 sezonunda 249 resmi maça çıkan Batalla tam 68 kez rakip fileleri havalandırdı. 2009-10 sezonunun son maçında Bursaspor'a şampiyonluğu getiren golü atan, 2016-17 sezonunda Trabzonspor ile oynanılan son lig maçındaki golü kaydederek takımın ligde kalmasını sağlayan, Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü filelere gönderen Batalla hem Bursaspor'a hem de oynamaktan büyük bir zevk aldığı futbola veda etti. 10'un vedası, Bursaspor tarihinin en hüzünlü anlarından birine sahne oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.