Hava Durumu

İşte Bursaspor'da alınan kongre kararının perde arkası!

Ali Ay yönetimi mayıs ayında olağanüstü kongre kararı alırken taraftarların tepkisi bu konuda etkili oldu. Yeşil Beyazlılar önceki gece geç saatlerde başkan Ali Ay'a evinin önünde "Mayıs'ta bırakın" dedi. Bu beklenmedik gelişme sonrası resmi siteden olağanüstü kongre kararı kamuoyuna duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2019 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Bursaspor'da alınan kongre kararının perde arkası!

TARAFTAR EVE GİTTİ

Bursaspor'un Çaykur Rizespor'a 2-0 yenilmesinden sonra önceki gece geç saatlere kadar hareketli dakikalar yaşandı. Maçın hemen sonrasında statta durdum değerlendirmesi yapan Ali Ay yönetiminde bazı isimlerin kongre kararı alınması yönünde başkana söylemde bulunduğu ifade edildi. Bir süredir yakalandığı gribal enfeksiyonu atlatmaya çalışan başkan Ali Ay ise düşünmek için stattan ayrılarak evine gitti. Ali Ay bir süre sonra yönetim kurulu üyelerini evine davet etti. Yönetimin başkan Ali Ay'ın evinde toplandığı bilgisini alan Bursasporlu taraftarlar tribünde yaptıkları istifa çağırısını bu kez başkanın evinin önünde tekrarladı. Bu gelişme üzerine dışarı çıkan başkan Ali Ay, yönetim kurulu üyeleriyle birilikte evinin önünde taraftarlarla görüştü.

SİZİ ANLAMIYORUM

Tribün liderleri Ali Ay'a, "Bize bir şey söyleyin. Devam ediyor musunuz etmiyor musunuz?" sorusunu yöneltti. Ali Ay, "Mayısta bırakıyorum" yanıtını verdi. Tribün liderleri daha sonra, "Samet Hocayı gönderin. Kongre kararı alın. Sizden ricamız, bu gece kongre kararını açıklamanızdır. Sonra da mayısa kadar devam edin. Belki siz kongre kararı aldıktan sonra futbolcular üç hafta üst üste galip gelecek. Bir ah var. Bu ah sizden kaynaklı. Üç senedir bu takım yerin dibine giremez. Sizin egonuz yüzünden Türkiye'ye rezil olduk. Kararı bekliyoruz. Biz de ona göre hareket edeceğiz" dedi. Başkan Ali Ay da "Ben sizi anlayamıyorum" şeklinde konuştu. Bu gelişme üzerine kulübün resmi internet sitesinden Ali Ay yönetiminin mayıs ayında olağanüstü kongreye gideceği duyuruldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.