Hava Durumu

İşte Bursaspor'un Omeruo'ya sunduğu teklif

Bursaspor Nijeryalı stopere 700 bin Euro garanti ücret teklif etti. Teklife Bursa Hakimiyet ulaşırken, tecrübeli futbolcu Bursaspor'un gönderdiği mektuptan 1 gün sonra Leganes ile sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Bursaspor'un Omeruo'ya sunduğu teklif

HABER I Süha GÜRSOY I

ALTUĞ GÜNAYDIN GÖNDERDİ

Haftalardır stoper arayışında olan Bursaspor'un Kenett Omeruo için Chelsea'ye sunduğu teklife Bursa Hakimiyet ulaştı. Yeşil Beyazlılar'ın uzun süredir takip ettiği Nijeryalı stoper için İngiliz kulübüne gönderdiği teklif mektubu 14 Ağustos tarihli. Menajer Altuğ Günaydın imzalı teklif mektubunda, Yeşil Beyazlılar bir yıllık kiralayacağı oyuncuya 700 bin Euro garanti ücret önerdi. Ödemenin de aylık 70 bin Euro olarak 10 ay içinde yapılacağı taahhüt edildi.

BİR GÜN SONRA LEGANES'TE

Sezonu ilk 5 içinde bitirilmesi halinde 50 bin, takımın önümüzdeki yıl UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalması halinde de 70 bin, aynı şekilde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanılması durumunda da 150 bin Euro prim teklif edildi. İki adet uçak biletinin yanı sıra, kiralık ev ve kiralık araç temin edileceği de mektupta belirtildi. Ancak bu teklifi yeterli bulmayan Kenneth Omerou 15 Ağustos'ta Leganes ile sözleşme imzaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.