Hava Durumu

İşte canlı bomba saldırısında ölenlerin isimleri

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler Adli Tıp Kurumuna getirildi. Kimlik tespit çalışmaları da hızla sürüyor. Şu ana kadar 37 kişinin kimliği belirlendi. Kimliği belirlenen cenazeler ailelerine teslim ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 01:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 01:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte canlı bomba saldırısında ölenlerin isimleri
Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler Adli Tıp Kurumuna getiriliyor. Saat 01. 30 itibari ile 4’ü kadın 26 kişinin cenazesi kuruma getirildi. Kimlik tespit çalışmaları da hızla sürüyor. 4 erkeğin kimlikleri tespit edildi. 

PATLAMADA YARALANANLARIN İSİM VE BİLGİLERİNE "184"TEN ULAŞILABİLECEK

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör  saldırısında yaralananların ismi ve hangiHastanede bulunduklarına ilişkin bilgilere sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'nin (SABİM) "184" numaralı hattından  ulaşılabileceği bildirildi. 

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Dış Hatlar  Terminali'nde meydana gelen patlamada yaralananların isim ve hastane bilgisine  "184" hattından ulaşılabilecek.

KİMLİKLER BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Öte yandan, saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları da devam ediyor. Şu ana kadar 37 kişinin kimliği belirlendi. Kimliği belirlenen cenazeler ailelerine teslim ediliyor. Bu arada, ailelerin Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi sürüyor.

ÖLÜ VE YARALILARIN UYRUKLARI

Al Jazeera'nin edindiği bilgilere göre, ölenlerden 5'i Suudi, 2'si Irak, 1'i Tunus, 1'i Özbekistan, 1'i Çin (Doğu Türkistan), 1'i İran, 1'i Ukrayna, 1'i de Ürdün vatandaşı. Bunlardan 3'ü çifte vatandaş.

Yaralılar arasında ise 18 Suudi, 12 Özbek, 4 İran, 3 Suriye, 2 Irak, 2 Ukrayna, 1 ABD, 1 Fransız, 1 Alman, 1 Nijerya, 1 Filistin, 1 Kanada ve 1 Kırgız vatandaşı var. Geri kalanlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı.

Bu arada, ailelerin Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi sürüyor. Kimlik tespiti çalışmalarına göre, hayatını kaybedenlerin kimlikleri şöyle:


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.