Hava Durumu

İşte Emrah Karaduman'ın sağlık durumu

Eskişehir'de Aleyna Tilki'nin bir hayranı tarafından bıçaklanan müzisyen Emrah Karaduman'ın sağlık durumunda yeni gelişme!

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2017 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2017 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Emrah Karaduman'ın sağlık durumu

Bir gece kulübünde sahne almak için Eskişehir'e gelen müzisyen Emrah Karaduman (32) ile şoförü Volkan K., konakladıkları otelin önünde Enis D.'nin bıçaklı saldırısına uğramıştı. Karaduman ve şoförünün tedavileri ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ediyor.

EMRAH KARADUMAN İÇİN YARIN KRİTİK GÜN

Sırtında 3 santimetre, göğsünde 3 santimetre ve karın bölgesinde 10 santimetre bıçak darbeleriyle hastaneye getirilen Emrah Karaduman'ın tedavisine ilişkin bilgi veren Prof. Dr. Serdar Erkasap, ünlü müzisyenin tedaviye olumlu cevap verdiğini ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Erkasap, Karaduman'ın bugün de yoğun bakımda kalacağını, yarın yapılacak kontrollerinin ardından yoğun bakımdan çıkma ihtimalinin olduğunu belirterek, 2-3 gün içerisinde servise almayı planladıklarını kaydetti.

Şoför Volkan K.'nın ise tedavisinin serviste devam ettiği ve 2-3 gün içerisinde taburcu edilebileceği öğrenildi.

12 SAATTE SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan, Karaduman ve şoförüne bıçakla saldıran Enis D.'nin, Aleyna Tilki'ye platonik aşık olduğu ortaya çıkmıştı. Saldırgan, dün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartı ile serbest bırakıldı.

ALEYNA TİLKİ: KÜÇÜK GÖZLÜM, ÇOK ŞÜKÜR DAHA İYİ OLACAK

Dün hastaneye ziyarete gelen ünlü sanatçı Aleyna Tilki de, Karaduman'ın sağlık durumuna ilişkin sevenlerini sosyal medya üzerinden bilgilendirmeye devam ediyor.

Tilki, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Emrah Karaduman'la olan fotoğrafını paylaşarak, şu ifadeleri kullandı: "Küçük gözlüm yol gösterenim. Çok şükür iyi, daha da iyi olucak. Biz daha dünyaları gezicez dünyalara şarkı yapıcaz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.