Hava Durumu

İşte Ertuğrul Ersoy'un yeni bedeli!

Yıllık 2 milyon 750 bin TL karşılığında sözleşmesini 2022'ye kadar uzatan Ertuğrul Ersoy'un daha önceki 2,5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi revize edildi. Buna göre genç kaptanın yenilenen serbest kalma bedeli 6 milyon Euro oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Ertuğrul Ersoy'un yeni bedeli!

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor'da Harun Tekin'in takımdan ayrılmasıyla kaptanlığa getirilen sonrasında da sözleşmesinin revize edilmesi için Başkan Ali Ay ile masaya oturan Ertuğrul Ersoy'un zihinleri meşgul eden serbest kalma maddesinin tutarı belli oldu. Yeşil Beyazlı yönetimle yıllık 2 milyon 750 bin TL ve 500 bin TL bonus karşılığında 2022'ye kadar mukavele uzatan genç stoperin önceki sözleşmesinde 2,5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyordu.

BİR SONRAKİ SATIŞTAN PAY

Başkan Ali Ay, Ertuğrul Ersoy ve menajer Batur Altıparmak'ın katıldığı toplantıda serbest kalma maddesinin 6 milyon Euro olarak belirlenmesi kararlaştırıldı. Buna ek olarak Ertuğrul Ersoy'u bu bedel karşılığında kadrosuna katmak isteyen bir kulüp olursa genç oyuncunun bir sonraki satışından kulübe belli oranda bir ücret ödeyecek. Böyle bir durum oluşsa Bursaspor'un kasasına sonraki satıştan yüzde 15 nakit girişi olmasında anlaşmaya varıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.