Hava Durumu

İşte EYT ile ilgili son açıklamalar! 2020'de EYT çıkar mı? Son durum...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak bilinen binlerce EYT'li vatandaşımız için hükümet kanadından gelen son dakika açıklamalarını bir araya getirdik. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in son EYT açıklamaları...

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2019 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2019 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte EYT ile ilgili son açıklamalar! 2020'de EYT çıkar mı? Son durum...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili haberler gündemde yer alıyor. Yeni yıl için umutlanan EYT'liler, 2020'de EYT çıkar mı sorusunu yöneltiyor. Prim günü dolan fakat emekli olmak için yaş şartını bekleyenleri ilgilendiren EYT'de son durum nedir? İşte Emeklilikte Yaşa Takılanlar için son dakika haberler...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EYT AÇIKLAMASI

"Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusu; fazla uzun sürmez, kısa bir süre sonra bu olayın nasıl bir manipülasyon, ülke ekonomisini çökertmeye dönük nasıl bir adım olduğunu herkes kabul edecek ve bunun karşısında durmaya başlayacak. Bunun, ülkemize bir kazanımı yok, kaybettirir."

BAKAN SELÇUK'TAN EYT AÇIKLAMASI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: Bakanlık olarak bizim elimizde 10 küsur analiz var. Her türlü kombinasyonu denedik. Fakat hiçbirisinin maliyeti sürdürülebilir bir maliyet değil.

ÖMER ÇELİK AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK Toplantısı sonrası gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, EYT konusuna değinerek 'Sorunlara duyarlıyız ama ülkeye maliyeti var' ifadelerini kullandı. İşte açıklamasının tamamı:

Cumhurbaşkanımız uzun zamandır Türkiye'nin yönetiminde birinci derecede söz sahibi. Sorunlara duyarlıyız ama ülkeye maliyeti vardır. Ülkeye bir maliyeti vardır. Bu maliyet altından kalkılacak bir maliyet değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız son sözü söylemiştir. Bazı partiler açıklama yapıyor. Onlar bu sorumluluğun altında değildir. Eğer çözülebilecek mesele varsa çözülmektedir.

Talep edildiği gibi çözülmeyecek mesele söz konusuysa Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere AK Parti kadroları dürüst bir şekilde kamuoyuyla paylaşılmaktadır. Son derece dürüst bir şekilde Türkiye'nin gerçekleri paylaşılmıştır.

BAHÇELİ'DEN EYT AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli EYT'lilerle ilgili, "Hükümetin tavrını destekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.