Hava Durumu

İşte geleceğin hocaları!

Bursa'da TÜFAD ve TFF önderliğinde 22 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasından Niyazi Aşır ve Beyhan Çalışkan adına düzenlenen TFF Grassroost C Kursu geçtiğimiz gün tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2019 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2019 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte geleceğin hocaları!

Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD Bursa işbirliğinde Niyazi Aşır ve Beyhan Çalışkan adına düzenlenen TFF Grassroost C Kursu 22 Temmuz- 1 Ağustos tarihlerinde Bursa'da Şahin Başol Spor Tesisleri'nde gerçekleşti. 10 günlük eğitimde 30 Kursiyer eğitim aldı. TFF'den eğitim vermek üzere Osman Öngen ve Serhat Sütlü görevlendirildi. Kursun sonunda ise TÜFAD Başkanı Sait Ulvi Özdemir ve TÜFAD yönetimi ile birlikte kursun tamamlanmasının ardından, eğitime katılan kursiyerler ve eğitimcilerle birlikte pasta kesildi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sait Ulvi Özdemir tamamlanan eğitimin ardından kursiyerlere başarılar dilerken, katılımcıların Bursa futboluna ve ülke futboluna değer katacaklarını belirtti ve başarılar diledi. TÜFAD yönetimi eğitimin sonunda Niyazi Aşır ve Beyhan Çalışkan'a plaket takdim ederken, Beyhan Çalışkan'ın yurtdışında olması nedeniyle Bursaspor'un eski futbolcularından Ahmet Kılıç, Çalışkan'ın plaketini TFF'den gelen eğitimciler Osman Öngen ve Serhat Sütlü'nün elinden aldı aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.