Hava Durumu

İşte hamilelikte uygun cinsel ilişki pozisyonları

Gebelik süresince kadın ve erkek cinsel ilişkiye girmek konusunda tereddüt yaşar. Uzmanlara göre hamilelikte risk olmadığı sürece düzenli ilişki gebelik açısından oldukça sağlıklı bir durumdur. Eğer hamilelikte uygun cinsel ilişki pozisyonları neler olduğunu öğrenmek istiyorsanız detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte hamilelikte uygun cinsel ilişki pozisyonları

Bazı anne ve baba adayları hamilelikte cinsel ilişkiye girmenin bebeğe zarar verebileceğini düşündüğü için ya ilişkiye girmeyi bırakıyor ya da stres altında ilişkiye giriyor. Gebelikte herhangi bir risk görülmüyor veya acı hissedilmiyorsa ilişkiye girmek uzmanlara göre oldukça sağlıklı. Eğer siz de hamilelikte uygun cinsel ilişki pozisyonları neler olduğunu öğrenmek istiyor ya da hamilelikte cinsel pozisyonlar nasıl olmalı merak ediyorsanız "Hamilelikte cinsel pozisyonlar nasıl olmalı? Hamilelikte uygun cinsel ilişki pozisyonları" haberimize bir göz atın.

Doggy pozisyonu

Kadının yüzü yatağa bakıp dizlerinin üstünde eğilmiş ve kolları dik, erkek ise kadının arkasında dizlerinin üstüne çökmüş dik bir pozisyonda durmalı. Birçok cinsel kitapta bu pozisyona köpek pozisyonu adı verilir. Hamilelikte en güvenilir pozisyonlardan biridir.

Çapraz pozisyon

Erkek sırt üstü yatar ve kadın 90 derecelik açı ile yatakta yatarken kalçasını erkeğin üstüne çıkartır. Her iki tarafa da hareket alanı bırakan bu pozisyon hamilelikte güvenle tercih edilebilir.

Misyoner pozisyonu

Cinsel ilişkinin en temel pozisyonudur. Misyoner pozisyonu erkeğin üstte kadının altta olmasıdır. Birçok uzmana göre kadınların hamile kalmasını en çok etkileyen şeylerden birisi de cinsel ilişki pozisyonlarıdır ve misyoner pozisyonu hamile kalmayı kolaylaştıran pozisyonlar arasında yer alır.

Kaşık pozisyonu

Karın bölgesine baskı yapılmadığından dolayı hamile kadınların en çok sevdiği pozisyonlardan birisidir. Kadın yana yatıp ayaklarını hafif kendine doğru çeker ve aynı şekilde erkek arkasında bulunur.

Kovboy kız pozisyonu

Bu pozisyonda kadın üstte olduğundan herhangi bir baskı hissetmez ve oldukça güvenilir bir pozisyondur. Ayrıca her iki tarafında zevk almasını artırır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.