Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte İngilizler'in Türkiye'deki yeni gözdesi

Stoke City'nin 16 milyon Euro önerdiği Badou Ndiaye için Newcastle United da devreye girdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte İngilizler'in Türkiye'deki yeni gözdesi

Siyah-beyazlılar rakamı 18 milyon Euro'ya çıkardı.

Sezonun ilk yarısındaki performansıyla transfer eleştirilerine nokta koyan ve son olarak verdiği röportajda ikinci yarıda Galatasaray taraftarının kendisini daha çok seveceğini söyleyen Badou Ndiaye için İngilizler yarışa girdi. Stoke City'nin transferi için 16 milyon Euro teklif ettiği Senegalli futbolcuya, Newcastle United da talip oldu. Siyah-beyazlıların, 27 yaşındaki orta sahaya karşılık teklifi artırıp 18 milyon Euro'ya kadar çıktıkları öğrenildi.

GALATASARAY FİYAT İNDİRMİYOR

Sezon başında Osmanlıspor'dan 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ile aldıkları Ndiaye'nin değerinin 20 milyon Euro olduğunu bildiren Galatasaray yönetimi ise indirime yanaşmıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de bırakmak istemediği tecrübeli futbolcu, Galatasaray'da 16 maçta 1 gol attı ve 2 asist yaptı.

N'DİAYE GİDERSE M'BİA

Galatasaray yönetimi, Badou Ndiaye'nin ayrılma ihtimaline karşılık kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, alternatif isimlerle dirsek teması kurmaya başladı. Listenin ilk sırasında bir dönem Trabzonspor forması giyen Stephane M'bia'nın bulunduğu gelen haberler arasında. 2015 yazında Trabzonspor'a imza atan, yarım sezon sonra ise Çin ekibi Hebei China Fortune'un yolunu tutan 31 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusunun Galatasaray'a sıcak baktığı belirtiliyor. (

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.