Hava Durumu

İşte Kardashian'ın soyulduğu yatak odasının görüntüleri

36 yaşındaki ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın Paris'te soyulduğu olaya ilişkin ilk fotoğraflar basına sızdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Kardashian'ın soyulduğu yatak odasının görüntüleri

ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, Paris'te bir otel odasında soyulmuştu. Hırsızlık basına yansımış, Kardashian ise bir süre medyadan uzak kalmıştı. Ünlü yıldızın bu soygundan sonra psikolojik problemler yaşadığı iddia edilmişti.

Dünya genelinde büyük yankı uyandıran o soygunun gerçekleştiği otel odasından ilk fotoğraflar basına sızdı. Bir Fransız TV kanalı, Paris'teki Hôtel de Pourtalès'de Kim Kardashian'ın kaldığı odanın soygun sonrası ile soyguncuların otel çevresindeki görüntülerini ekrana getirdi. Kim Kardashian'ın Paris'teki bu soygunda 11 milyon dolar değerindeki mücevherlerinin çalınmıştı.

36 yaşındaki ABD'li reality şov yıldızının 20 karatlık evlilik yüzüğü dahil pek çok mücevheri 3 Ekim'de Paris'in merkezinde bulunan otel odasına giren soyguncular tarafından çalınmıştı.Beş silahlı soyguncu, Kardashian'ın odasına girerek ellerini, ayaklarını bağlayıp ağzını bantlayarak soygunu gerçekleştirmişti.

Kardashian'ın, soyguncular tarafından banyoya kilitlendiği olayda, koruması Pascal Duvier geceyi Kourtney ve Kendall Jenner ile birlikte dışarıda geçirdiğinden dolayı Kardashian büyük tehlike atlatmıştı.

DNA eşleştirmesi ve güvenlik kameralarının yardımıyla 17 kişinin tutuklandığı soygun davasında halen olayla ilişkili olduğu bildirilen sekiz erkek ve bir kadının yüksek korumalı bir cezaevinde tutulduğu öğrenildi.

Otel odasının yayınlanan görüntüsünde, soygunda kullanılan malzemelerin polis tarafından numaralandırıldığı görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.