Hava Durumu

İşte Mayweather-McGregor maçının kazananı

Merakla beklenen Floyd Mayweather - Conor McGregor boks maçı sona erdi. Floyd Mayweather, UFC kafes dövüşü şampiyonu Conor McGregor'ı 10. raundda teknik nakavtla mağlup etti. Türkiye saati ile 07.15'te başlayan maçtan toplamda 600 milyon dolar (2,1 milyar lira) gelir bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2017 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2017 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Mayweather-McGregor maçının kazananı

Dünya nefesini tutmuş bu maçı bekliyordu... Kariyeri boyunca yaptığı 49 profesyonel karşılaşmayı da kazanan boksör Floyd Mayweather Junior ile karışık dövüşün asi çocuğu ve büyük şampiyonu Conor McGregor boks maçında kozlarını paylaştı.

Büyük merakla beklenen boks karşılaşması Las Vegas'ta gerçekleşti. TSİ Sabaha karşı 06.00'da başlaması beklenen karşılaşma, yayın sisteminde yaşanan aksaklık nedeniyle gecikmeli (07.15'te) başladı.

Floyd Mayweather, Conor McGregor'ı 10. rauntta teknik nakavtla mağlup etti, lakabı 'para' olan boksör 50. maçında 50. galibiyetini aldı.

Floyd Mayweather mücadele sonrası şunları söyledi: "İlk 3 rauntta rakibimi anlamaya çalıştım. UFC maçları 25 dakika olduğu için bekledim ve sonrasında McGregor yoruldu."

KARİYERİNİN SON MAÇI

Tarihe geçen Mayweather, kariyerinin son maçına çıktığını açıkladı.

Boks maçında dünya şampiyonluğu unvanı olmasa da Dünya Boks Konseyi'nin dev maça hazırladığı kemer dikkatleri üzerine çekiyor. 'Money Belt' (para kemeri) adı verilen kemerin üzerinde 3 bin 360 elmas, 600 safir, 300 zümrüt ve 1.5 kilogram 24 ayar altın bulunuyor.

300 MİLYON DOLAR KAZANDI

Gecede Mayweather, yaklaşık 300 milyon Dolar kazanırken, McGregor'un ise 100 Milyon doları servetine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.