Hava Durumu

İşte Mehmet Topal'ın yeni takımı

Fenerbahçe ile sözleşmesi mayıs ayında sona erecek olan Mehmet Topal, kariyerini Ada'da sürdürecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Mehmet Topal'ın yeni takımı
Sarı-lacivertli ekibin milli oyuncusunun Tottenham ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Resmi imza için yönetimin sunacağı teklifi bekleyen Mehmet Topal’ı, Londra ekibi sezon başında da 6 milyon euro bonservis ücreti önererek iki kez istemiş ancak teklifi geri çevrilmişti.

Fenerbahçe’nin orta sahadaki yıldızı Mehmet Topal’ın yeni adresi büyük ölçüde netleşti. Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu, kariyerini İngiltere’de sürdürmeye hazırlanıyor.

Sezon başı tecrübeli futbolcuyu iki kez isteyen Tottenham Kulübü, bu kez Mehmet Topal’ı bonservis bedeli olmadan kadrosuna katacak. Uzun süredir Fenerbahçe’den görüşme daveti bekleyen ancak bir türlü masaya oturamayan yıldız futbolcu için Londra ekibi yeniden devreye girdi. Uzun bir süredir Mehmet Topal’ı listesinde tutan İngilizler, milli futbolcunun kapısını bir kez daha çaldı. Sarı-lacivertli oyuncu yapılan teklifi prensipte kabul etti. Mehmet Topal kesin kararını vermek için dört yıl formasını giydiği Fenerbahçe ile yapacağı görüşmeyi bekleyecek. Sarı-lacivertli kulüple anlaşamaması durumunda gelecek sezon Tottenham forması giyecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.