Hava Durumu

İşte Neustadter'in yeni adresi

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fenerbahçeli defans Roman Neustadter, Abdullah Avcı'nın radarına girdi. Tecrübeli çalıştırıcı, yönetiminden Roman Neustadter'i istedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2019 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2019 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Neustadter'in yeni adresi

Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek oyuncuların yeni adresleri belli oluyor. Martin Skrtel sezon sonunda İtalya'nın Parma takımına giderken, Şener Özbayraklı kıta değiştirip, Galatasaray'da forma giyecek. Şener gibi kıta değiştirecek bir diğer isim ise Roman Neustadter olacak.

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluk ipini göğüslemesine kesin gözüyle bakılan Başakşehir, sarı lacivertlilerin 31 yaşındaki Rus yıldızına talip. Turuncu-lacivertlilerin devre arasında da bu oyuncuyu Fenerbahçe'den istediği ancak Serdar Aziz transferi son anda gerçekleştiği için yönetimin Rus yıldızı vermediği öğrenildi. Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın topu oyuna sokan stoper düşüncesine uyduğu için Neustadter'i istediği belirtildi.

ASKERİ ZİYARET

F.Bahçe'nin dünkü çalışmasına 15. Füze Üs Komutanlığı'nda görevli subay, er ve erbaşlar ziyaret gerçekleştirdi. Ersun Yanal'a plaket takdim eden ziyaretçiler takım otobüsü ile birliklerine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.