Hava Durumu

İşte o yangının bilançosu!

Bayrampaşa'da 10 saat süren çalışmayla söndürülebilen fabrikadan geriye enkaz kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yangında 262 iş yerinin ve onlarca aracın etkilendiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte o yangının bilançosu!
Baltaş Kilimci Sanayi Sitesi’nde bir plastik atölyesinde dün sabah saatlerinde çıkan ve yaklaşık 10 saat sonra söndürülebilen yangınnedeniyle onlarca iş yeri zarar gördü, otopark olarak kullanılan çatı katında da çok sayıda araç yandı.

Siteye güvenlik nedeniyle kimsenin girişine izin verilmezken, polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkışını araştırıyor.
600’e yakın dükkanın bulunduğu sanayi sitesinde dün saat 10.30 sıralarında başlayan ve kısa sürede etraftaki işyerlerine sıçrayarak büyüyen yangın sonrasında açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yangında 262 işyerinin etkilendiğini duyurdu.



148 itfaiye personelinin müdahale ettiği yangın, 19.30 sıralarında söndürülürken, soğutma çalışmaları sabaha kadar sürdü. Sitenin çatı katındaki otoparkında bulunan çok sayıda araç yandı.

POLİS VE İTFAİYE EKİPLERİ YANGININ ÇIKIŞ NEDENİNİ ARAŞTIRIYOR

Polis, sanayi sitesine güvenlik nedeniyle çalışannlar ve iş sahipleri dahil kimsenin girişine izin vermiyor. Yanan iş yerlerinde çalışma başlatan olay yeri inceleme polisleri ile itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni araştırıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.