Hava Durumu

İşte orgazm olmanız için en iyi ihtimal

Albany Üniversitesi'ndeki araştırmacılarının heteroseksüel ilişkilerde olan bir grup kadına partnerleri, orgazmları ve partnerlerinin onlara orgazm yaşatabilme becerileri hakkında sordukları sorulara aldıkları cevaplar deli şaşırtıcı değildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2017 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte orgazm olmanız için en iyi ihtimal

Araştırmaya göre kadınların orgazm olma olasılığı eğer partnerleri zengin, kendine güvenen ve çekici kişilerse daha yüksek. Buna ek olarak eğer bir de birlikte oldukları kişiyi yakışıklı buluyorlarsa orgazmları daha da güçlü oluyor.

Cinsel doyum için bir diğer eleman: geniş omuzlar. Ehem! Çok şaşırtıcı...

Yazdıklarına göre orgazmın şiddeti kadınların partnerlerinden ne kadar etkilendiklerine, haftada kaç kere seks yaptıklarına ve cinsel doyumlarının seviyelerine bağlı.

Yakışıklı ve çekici bir partnerin önemini anlayabiliyorum ama 'zenginlik' durumuna biraz şaşırdım demek istiyorum.

Yine hiç şaşırtıcı olmayan bir şekilde partnerlerini komik bulan kadınlar partnerleriyle daha sık seks yapıp bu nedenle de daha sık orgazm oluyorlar.

Araştırmacıların söylediklerine göre mizah anlayışı partnerin sadece kendine güvenini ve gelirini öngörmüyor ama aynı zamanda kadının partneriyle seks yapma arzusunu ve seksin sıklığını da belirleyip bu kadınların diğerlerine kıyasla daha sık orgazm olmasına yol veriyor.

Yani partnerlerini komik bulan kadınların seks hayatı daha tatmin edici ve eğlenceli. Burada şaşırtıcı hiçbir şey göremiyorum. Ama şaşırtıcı olan şu: kaç tane kadının çekici ve eğlenceli bulmadığı erkeklerle birlikte olduğu...2017 bu durumu düzeltme zamanı hanımlar! (Betül KURUCU / Mynet)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.