Hava Durumu

İşte salonun kralları

Okullararası Küçük Erkekler Futsal Ligi final maçında Barbaros Ortaokulu, Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu'nu Volkan Han'ın golüyle 1-0 yenerek şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte salonun kralları

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

MUHTEŞEM TARAFTAR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Küçük Erkekler Futsal Ligi 2017-2018 sezonu, dün oynanan final maçıyla sona erdi. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı ve 100 kadar taraftarın da tribünden takip ettiği şampiyonluk karşılaşmasında Barbaros Ortaokulu, 30 dakikası da nefesleri kesen mücadele sonrası Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu'nu 1-0 yenerek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

ŞAMPİYONLUĞA TEK GOL YETTİ

Mücadeleye iyi başlayan taraf Barbarosspor olurken Turuncu Siyahlılar Talha Batmaz ve Volkan Han ile ciddi gol pozisyonları yakalasa da rakip kaleciyi geçemedi ve müsabaka da ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Barbaros Ortaokulu aradığı golü 19. dakikada buldu. Sol kanattan gelişen hücumda düzgün bir şutla topu ağlara gönderen Volkan Han, takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Barbaros ekibi salondan şampiyon olarak ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.