Hava Durumu

İşte Samet Aybaba kuralları

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ali Ay yöneti-mine şartlarını sundu. Buna göre tesiste fiziki değişikliğe gidilecek. Yeni yapılanmada futbolcuların yönetim ve personelle ilişkisi tamamen kesilecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2018 07:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2018 07:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Samet Aybaba kuralları

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

İZOLE ORTAM İSTİYOR
Bursaspor'un yeni teknik direktörü Samet Aybaba'nın sözleşme imzaladığı günün sonrasında yönetim kuruluyla önemli bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. Aybaba'nın sezon boyunca uyulması gereken kurallarla ilgili taleplerini başta Başkan Ali Ay olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri ve futbolla ilgili görev yapan çalışanlara ilettiği belirtildi. Buna göre Aybaba'nın, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde A Takım futbolcularının tamamen izole bir ortamda vakit geçirmelerinin birinci şartı olduğunu söylediği kaydedildi. Samet Aybaba'nın bu talebi yönetimden de onay buldu.

ARA BÖLME OLACAK
Ali Ay yönetimde alınan karar doğrultusunda Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde sezon başına kadar bitirilmesi şartıyla fiziki bir değişikliğe gidilecek. A Takım oyuncuları, yönetim ve futbol birimi dahil herkes ayrı bir bölümden giriş çıkış yapacak. A Takım'la teknik direktörlerinin bulunduğu kat ara bölmeyle ayrılacak. Burada çalışan personel işi olmadığı takdirde futbolcuların bulunduğu bölüme geçemeyecek. Samet Aybaba'nın gerek görülerse kış bahçesi olarak adlandırılan bölümün de sadece oyuncuların kullanması için bir çalışma daha yapılmasını istediği ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.