Hava Durumu

İşte Samet Aybaba'nın alacağı ücret

Son olarak Sivasspor'da çalışan 62 yaşındaki teknik adam, dün Bursa'da Başkan Ali Ay ile görüştü ve Yeşil Beyazlılar ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2018 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Samet Aybaba'nın alacağı ücret

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

'YOLA ÇIKABİLİRSİN'
Bursaspor'da yeniden başkan seçilen ve 3 yıllık görev süresine başlayan Ali Ay, kongrede birlikte çalışacağı teknik direktör olarak ismini açıkladığı Samet Aybaba ile dün akşam Bursa'da yüz yüze görüştü. Başkan Ali Ay'ın kongreyi kazandığını garantilediği ve rakiplerinin kendisini tebrik ettiği andan sonra seçim sonuçlarını beklemeden Aybaba'yı aradığı ve 'Bu iş tamam, yola çıkabilirsin' dediği ortaya çıktı. Ali Ay vakit kaybetmeden dün akşam iftar sonrası Bursa'da Aybaba'yı konuk etti.

SÖZLEŞME 2+1 YILLIK
Gün içerisinde Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan ve 'Başkanımız anlaştık dediyse anlaşmışızdır. Ortada birkaç pürüz var fakat bunlar da giderilmeyecek sorunlar değil' diye konuşan Aybaba, iftar sonrası bir araya geldiği Başkan Ali Ay ile gelecek planlamasını masaya yatırdı. Başkan Ali Ay Mustafa Er'in teknik ekip içinde kalmasını şart koyarken, Aybaba'nın da buna olumlu yanıt verdiği öğrenildi. 2+1 yıllık anlaşmaya varan taraflar kameralar önünde resmi sözleşmeyi imzalayacak.

İşte alacağı ücret
Bursaspor'la el sıkışan Samet Aybaba Yeşil Beyazlı kulüpten yıllık 900 bin Euro alacak.

Bursa Hakimiyet karşıladı
Bursaspor'la prensip anlaşmasına varan Samet Aybaba'yı Özlüce Tesisleri'nde Başkan Ali Ay'la görüşmeye girerken sadece Bursa Hakimiyet görüntüledi. Samet Aybaba Bursa-spor Muhabiri Tolga Öztaş'a 'Yeniden Bursaspor'da olduğum için çok mutluyum' dedi.

40 maçta 16 galibiyet
Samet Aybaba Bursaspor'da şampiyonluğa ulaşan kadronun baş mimarı olarak kabul edilmekte. O dönem Ozan İpek'in Bucaspor'dan transferini sağlamış, Serdar Aziz'e de takımda forma vermişti. 2007-08 ve 2008-09 sezonlarında 40 maça çıkmış ve 16 galibiyet elde etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.