Hava Durumu

İşte süperler!

2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun "Süper"leri ödülleri, düzenlenen "Futbolun Süperleri" gecesinde sahiplerini buldu. Geceye iki ödül alan Bafetimbi Gomis damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2018 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2018 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte süperler!

GELENEKSEL OLACAK

Süper Lig'de 2017-18 İlhan Cavcav Sezonu'nun 'Süper'leri ödüllerini kazananlar belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluş tarafından ilk kez gerçekleştirilen, Futbolun Süperleri Ödül Töreni üst düzey katılımla İstanbul'da yapıldı. Ödül töreninde Bursaspor'u Başkan Ali Ay ve ikinci başkan Cem Öztürk temsil etti. Gecede bir konuşma yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "EURO 2024 adayı Türkiye'nin bu gurur gecesi, eminim ki Türk futbolunun imajına da artı değer katacak. Geleneksel hale gelecek bu ödüllerin, 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda da tüm kulüp ve futbolcularımıza motivasyon kaynağı olacağına yürekten inanıyorum." dedi.

GOMIS'E ÇİFTE ÖDÜL

Halkoylaması, Türk futbolunun efsane isimleri ve yabancı yıldızlardan oluşan özel jüri ve Süper Lig takımlarının oyuncularının kullandığı oylar sonucu belirlenen yılın 'Süperleri' şöyle; Yılın Süper Kalecisi: Fernando Muslera, Yılın Süper Defans Oyuncusu: Pepe, Yılın Süper Orta Saha Oyuncusu: Emre Belözoğlu, Yılın Süper Forvet Oyuncusu Yılın Süper Futbolcusu: Bafetimbi Gomis, Yılın Süper Teknik Direktörü: Fatih Terim, Yılın Süper Golü: Quaresma, Yılın Süper Fair-Play'i: Muhammed Demir, Yılın Süper Türk Temsilcisi: Cengiz Ünder. Yılın Süper 11'i ise şöyle oluştu; Muslera, Mariano, Pepe, Skrtel, Adriano, Emre, Rodrigues, Talisca, Visca, Burak ve Gomis.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.