Hava Durumu

İşte Timsah'ın golcüleri

Bursaspor kadrosundaki 5 futbolcu, geçmişte Sivasspor ağlarını havalandırmayı başardı. Sivasspor'a karşı takımın en golcüsü Pablo Martin Batalla.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Timsah'ın golcüleri

16 MAÇTA 4 GOLÜ VAR

Süper Lig'in 26'ncı haftasında sahasında Sivasspor'la karşılaşacak Bursaspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine kurulurken, kadrodaki oyuncuların da geçmiş dönemde Kırmızı Beyazlı takıma karşı attıkları goller dikkat çekici. Yeşil Beyazlılar'ın kadrosunda yer alan 5 futbolcu geçmiş maçlarda Sivasspor filelerini havalandırmayı başardı. Bunlar arasında en golcü isim Pabalo Martin Batalla. Arjantinli krampon Sivasspor'a karşı oynadığı 16 maçta 4 gol atma başarısını gösterdi.

SÜRPRİZ GOLCÜ EMRE

Sercan Yıldırım 2009-10 sezonunda Bursaspor'un 4-0 kazandığı mücadelede hat-trick yaptı. Bir maçta 3 gol atan Sercan Sivasspor'la oynanılan diğer müsabakalarda ise perdeyi aralayamadı. Bogdan Stancu Gençlerbirliği ve Orduspor'da oynadığı dönemlerde Sivasspor'a 2 gol attı. Moussa Sow'un da Fenerbahçe formasıyla Sivasspor'a karşı çıktığı 9 maçta 3 golü var. Emre Taşdemir ise Sivasspor'a 4 maçta 1 gol attı. Emre bu tek golü de Ankaragücü formasıyla kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.