Hava Durumu

İşte ünlü isimlerin 15 Temmuz mesajları

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümünde ünlü isimler sosyal medya hesaplarında ardı ardına mesajlar yayınladılar...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2019 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2019 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte ünlü isimlerin 15 Temmuz mesajları

ALİŞAN

Cumhuriyet tarihinin en sinsi, en alçakça kalkışmalarından biriydi 15 Temmuz gecesi.. Ama hesaba katmadıkları şey, "Mevzu Vatansa gerisi teferruattır" diyerek, tankların, silahların önüne atlayıp canını ortaya koyan yüce Türk Milletiydi... Allah'ım bir daha böyle bir gece bizlere yaşatmasın İnşallah..

MUSTAFA CECELİ

15 Temmuz 2016... Darbeci zihniyete kilit vurulan, geçit verilmeyen, kalleşin planının ayağına dolandığı gece. Demokrasiye ve özgürlüğe canı pahasına sahip çıkan mekânı cennet şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

DEMET AKALIN

Unutmak yok! Şehitlerimize yüce rabbimden rahmet diliyorum.

DENİZ SEKİ

Tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum.

YONCA EVCİMİK

15 Temmuz Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

MERVE ÖZBEY

Ne zor bir gündü... Bizler bir olduğumuzda bütün dünyaya neler yapabileceğimizi gösterdik... Allah bir daha böyle bir gün yaşatmasın, unutmadık, unutmayacağız...Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır dilerim... kahraman Gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyorum.

IŞIN KARACA

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nün 3. yıldönümünde. Bugüne kadar bu vatan için canını hiçe saymış. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene...

ACUN ILICALI

15 Temmuz'un 3. yılında demokrasimiz ve milletimiz için kendini feda eden kahraman şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Sizi hiçbir zaman unutmayacağız.

FATİH ÜREK

Unutmuyoruz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

İBRAHİM TATLISES

Sayın Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde; milletimizin eşsiz zaferiyle sonuçlanan 15 Temmuz Destanı'nın 3. yılında, şehit olan kahraman vatandaşlarımızı rahmet ve minnet ile anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız! Allah vatanımızı ve milletimizi korusun, amin...

ŞORAY UZUN

Ömer Halisdemir... Erol ve A.Tayyip Olçok... ve daha niceleri... Tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum. Allah bu Necip millete bir daha böyle bir ihanet yaşatmasın!.. 15 Temmuz'u hiçbir zaman unutmayacağız!..

CEYHUN FERSOY

Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum... Onları minnetle anıyorum.

HAKAN HATİPOĞLU

15 Temmuz... Demokrasimiz için şehit olan tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Allah bir daha böyle günleri ülkemize yaşatmasın.

ALİ ÖZBİR

Büyük Türk milletini sevgi ve saygıyla anıyorum.

YAŞAR İPEK

Nur içinde yatın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.