Hava Durumu

İşten ayrılan kadını av tüfeğiyle öldürdü

KIRIKKALE'de çalıştığı köfteciden ayrılan evli 40 yaşındaki Birgül Dilek, işyeri sahibinin 'İşe dön' çağrısına olumsuz yanıt verince, canından oldu. İşyeri sahibi evli 45 yaşındaki Recep Pozan, Birgül Dilek'i, av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2013 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2013 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşten ayrılan kadını av tüfeğiyle öldürdü

Olay, Karşıyaka Mahallesi'nde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Sanayi Mahallesi'nde köfteci dükkanı sahibi evli Recep Pozan'ın yanında çalışan Birgül Dilek, bir süre önce şiten ayrıldı. Birgül Dilek, bugün öğleden sonra çarşıda alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken, eski patronu Recep Pozan ile karşılaştı. Otomobilinden inen Pozan, eski çalışanı Dilek'in yeniden işine dönmesi için onu ikna etmeye çalıştı. Ancak ısrarla işe dönmek istemediğini söyleyen Dilek ile eski patronu Pozan arasındaki tartışma büyüdü.

Bu sırada sinirlerine hakim olamayan Recep Pozan, otomobilinde bulunan av tüfeğini alıp Birgül Dilek'e peşpeşe 2 el ateş açtı. Sağ omzundan ve sol karın boşluğuna giren saçmalarla ağır yaralanan Birgül Dilek, çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan Dilek, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Eski çalışanı Birgül Dilek ile arasında ilişki olduğu iddia edilen Recep Pozan ise işlediği cinayet sonrası otomobiliyle kaçtı. Polis, cinayet şüphelisi Pozan'ın yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.