Hava Durumu

İstikamet Afyon

Bursaspor 2 bölüm halinde toplam 25 gün sürecek Afyon kampına bugün başlayacak. Günün ilk çalışması akşam saatlerinde yapılacak. Bursaspor ilk hazırlık maçına 13 Temmuz'da Balıkesirspor'la çıkacak. Diğer kesinleşen akipler ise Afyon, Ümraniye ve Altay.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstikamet Afyon

YURTDIŞI KAMPI YAPILMAYACAK

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümüne Bursa'da başlayan ve hem sağlık kontrolleri hem de kondisyon yüklemesini gerçekleştiren Bursaspor bugün iki etap halinde gerçekleştirilecek Afyon kampının startını veriyor. Yeşil Beyazlılar saat 10.00'da İbrahim Yazıcı Tesisleri'nden ayrılarak karayoluyla Afyon'a gidecek. Hatırlanacağı gibi Bursaspor'da Avusturya kampı iptal edilmiş ve teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yeni sezona Afyon'da hazırlanılmasına karar verilmişti. Bursaspor'un Afyon kampı toplam 25 gün sürecek.

KARŞILAŞILACAK 4 RAKİP BELLİ

Yeşil Beyazlılar iki bölüm halinde gerçekleştirilecek Afyon kampında ilk etabı 13 Temmuz'da bitirecek. Aynı gün Balıkesirspor'la ilk hazırlık maçı oynanacak. 16 Temmuz'da yeniden Afyon'da toplanacak Bursaspor kampın ikinci etabında 28 Temmuz'a kadar hazırlık maçlarına çıkacak. Buradaki kesinleşen rakipler, Afyonspor, Ümraniye-spor ve Altay. Aynı bölgede kamp yapan Türkmen, Hollanda ve Alman takımlarından biriyle de hazırlık maçı oynanması planlanıyor. Bursaspor 3-4 Ağustos tarihlerinde de Ankara'da TSYD Turnuvası'na katılacak.

Sönmez Medya kampta

Bursaspor'un iki etap halinde toplam 25 gün sürecek Afyon kampını Sönmez Medya adım adım takip edecek. Süha Gürsoy ve Tolga Öztaş Yeşil Beyazlılarla ilgili gelişmeleri gün boyu bursahakimiyet.com.tr internet sitesinden kullanıcılara aktaracak. Her gün saat 13.15 ve 19.45'te Kampa Günlüğü programı AS TV'den ekranlarına gelecek. Bursaspor'un Afyon kampıyla ilgili hiçbir yerde ulaşamayacağınız özel haberler de Bursa Hakimiyet gazetesinde okurlarla buluşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.