Hava Durumu

İtalya 2. tur biletini kaptı

2016 Avrupa Şampiyonası E Grubu'nda İtalya, İsveç'i 1-0 mağlup etti. Stadium de Toulouse'da oynanan karşılaşmada İtalya'ya galibiyeti getiren gol 88. dakikada Eder'den geldi. İtalya bu sonuçla puanını 6'ya çıkararak gruptan çıkmayı garantilerken İsveç 1 puanda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İtalya 2. tur biletini kaptı
İki takımın da defans güvenliğini ön planda tuttuğu karşılaşmada İtalya 82'de tehlikeli geldi. Emanuele Giaccherini'nin sol kanattan yaptığı ortaya cezasahası sağ içinde Marco Parolo kofayı vurdu. Top üst direkten auta gitti ve İtalya mutlak golden oldu.

88'de Giorgio Chiellini'nin sol kanattan kullandığı uzun taç atışında Simone Zaza kafayla topu Eder Martins'e indirdi. Bu oyuncu çalımlarla İsveç cezasahasına yöneldi. Cezayayı çizgisinden cezasahasına girer girmez şutunu çekti, kaleci Isaksson'u çaresiz bırakan top ağlarla buluştu ve İtalya 1-0 öne geçti.

90'da Candreva, cezasahası sağ içinde kaleci Isaksson'la karşı karşıya kaldı. Sert vurdu, İsveçli file bekçisi güçlükle topu auta attı ve mutlak golü önledi.

90+4'te Granqvist, İtalya cezasahası içinde yerde kaldı. İsveçli oyuncular penaltı beklerken hakem devam dedi ve İtalya maçtan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

İtalya bu galibiyetle puanını 6 yaptı ve Fransa'nın ardından 2. tur biletini alan 2. takım oldu. İsveç ise 1 puanda kaldı ve 2. tur ümitlerini son maça bıraktı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.