Hava Durumu

İtalya'nın en köklü kulübü satışa çıkarıldı!

İtalya'nın en köklü kulübü olan Serie A temsilcisi Genoa, geçirdiği zor günlerin ardından satışa çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İtalya'nın en köklü kulübü satışa çıkarıldı!

İtalya'nın en eski futbol kulübü olan Genoa satışa çıkarıldı. Bu sezon küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Genoa, son yıllarda yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve başarısızlıklar nedeniyle zor günler geçiriyor. 1893 yılında kurulan kulüp, son 16 yıldır İtalya'nın en büyük oyuncak üreticisi olan Enrico Preziosi'ye ait.

TEKNİK DİREKTÖRLERİ PRANDELLİ

Preziosi, 2003 yılında Serie B'de üst lige çıkma mücadelesi verirken kulübü devraldı. Ancak dört yıl sonra Serie B'ye çıkabildi. Kulübü devraldığından beri 14 farklı hoca değiştiren Genoa Başkanı Preziosi, son olarak ülkemizde Galatasaray'ı da çalıştırmış olan Cesare Prandelli ile yola devam ediyor.

PİATEK'İ 35 MİLYON EUROYA SATMIŞLARDI

Takımın en değerli oyuncusu olan Piatek'in 35 milyon euro gibi bir bedelle Milan'a satılmasının ardından eleştirilerin hedefi haline gelen Preziosi, taraftarların protestolarıyla da karşı karşıya kaldı. Genoa yönetimi son çare olarak kulübü satışa çıkararak düzlüğe çıkmayı umut ediyor. Yapılan açıklamada şirketin satışında bir finansal danışmanlık firmasına görev verildiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.