Hava Durumu

İTSO Başkanı açıklamalarda bulundu

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Alper Taban'ın İnegöl Belediye Başkanı olarak başarılı işlere imza atacağına inandığını söyledi. Başkan Anıl, İTSO'nun geçmişte olduğu gibi belediyenin toplum yararına olan çalışmalarına destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2017 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İTSO Başkanı açıklamalarda bulundu

İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ı makamında ziyaret etti. Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreter Mustafa Şentürk'ün de hazır bulunduğu ziyarette, Alper Taban'ın tecrübeli bir isim olduğuna vurgu yapan Başkan Anıl, "Başkan yardımcısı olarak kurumu çok iyi tanıyan biri olarak başkanımızın acemilik çekmeden başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz" dedi.

İnegöl'ün 250 bini aşan nüfusu ve güçlü sanayisi ile Türkiye'nin örnek üretim merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Metin Anıl, İTSO'nun bu gelişmelere her zaman olumlu katkı koyduğu belirtti. Belediyelerin kamu yönetiminin önemli ve vazgeçilmez halkası olduğuna da vurgu yapan Anıl, önemlerinin de sürekli arttığını söyledi. Başkan Anıl günümüzde Belediyelerin sadece alt yapı, temizlik, ulaşım gibi vatandaşların günlük hayatını kolaylaştıran hizmetlerle yetinmediğini de kaydederek, "Belediyeler ülkemizin kalkınmasında kilit role sahiptir. İnegöl sanayileşmenin doğal sonucu olarak çok göç almakta ve hızlı kentleşmektedir. Bunun sonucunda da halkımızın yerel yöneticilerden hizmet talepleri arttı" dedi.

Başkan Anıl, Alper Taban ile belediye başkan yardımcısı olduğu dönemde birlikte çalışma ve kendisini yakından tanıma fırsatı bulduklarını da söyledi. Bilgi ve tecrübenin günümüz dünyasında her alanda önemli hale geldiğine dikkat çeken Metin Anıl, "Alinur Aktaş, İnegöl'de kazandığı tecrübesi ile Büyükşehir Belediye Başkanı oldu ve koltuğuna oturduğu gibi projelerini açıkladı. Alper Taban da İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı olarak önemli bir bilgi birikimine sahiptir. İnegöl Belediye Başkanı olarak toplumun faydasına olacak işlere imza atacağına inanıyoruz. İTSO ile İnegöl Belediyesi'nin pek çok alanda ortak çalışmaları var. Bu çalışmalar sırasında ve ihtiyaç duyulacak diğer alanlarda geçmişte olduğu gibi İnegöl Belediyesi'ne destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İTSO heyetine ziyaretleri için teşekkür eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçedeki tüm kurumlarla birlikte el ele gönül gönüle çalışacaklarını söyledi. İTSO'nun İnegöl'ün ekonomik ve sosyal yönden gelişmesinde çok büyük payı olduğuna dikkat çeken Başkan Alper Taban, "İTSO aynı hedeflere bakarak birlikte çalıştığımız ve gelecekte de çalışacağımız kuruluşlardan bir tanesidir. İşlerimiz yaparken Anıl ve ekibinin tecrübelerinden yararlanacağız. İlçemizin ekonomisine güç katan ve yön veren İTSO ile işbirliği içerisinde el ele gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.