Hava Durumu

İTSO'dan 40 saatlik eğitim

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) üyelerinin kendilerini geliştirmelerine katkı yapmak için sürdürdüğü eğitim programlarına bir yenisini ekliyor. Finansal yönetimin öneminin giderek arttığı günümüzde, İTSO üyesi firmaların üst seviye yöneticileri ve muhasebe elamanları için yapılacak 40 saatlik “Maliyet Muhasebesi ve Maliyet Yönetimi Eğitimi” 14/24 Kasım 2016 tarihleri arasında odanın konferans salonunda gerçekleştirilecek ve iştirak ücretsiz olacak. 

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İTSO'dan 40 saatlik eğitim
İTSO Başkanı Metin Anıl, eğitimin amacının, işletmelerin daha kârlı bir yapıda yönetilmesini sağlamak olduğunu söyledi. İşlemelerin maliyet unsurlarının analiz edilmesi, kârlılığın artırılması ve büyüyerek varlıklarını devam ettirmeleri için yapılacakların detaylı olarak anlatılacağını belirten Anıl, "Örneklerle maliyet muhasebesi ve yönetimi hakkında tekliflerde bulunulacak. Eğitim ağırlıklı olarak kursiyerlerin etkin katılımı ile gerçekleştirilecek. Konular projeksiyon cihazı yardımıyla anlatılacak. Uygulamadan örnekler verilerek, vaka (belli gerçekler ve veriler içeren) çalışmaları ve küçük çalıştaylarla desteklenerek katılımcıların konuları daha iyi anmaları hedeflendi" dedi.

Öte yandan, eğitimin Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi İşleme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Orhan Bozkurt tarafından verileceği ve program sonunda katılımcıların sertifika almaya hak kazanacakları belirtildi. Eğitim için kontenjanın sınırlı olduğu da vurgulanan açıklamada, katılmak isteyenlerin 11 Kasım 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar İTSO'ya kayıt yaptırmaları gerektiğine dikkat çekildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.