Hava Durumu

İTSO'dan yalın dönüşüm semineri

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından üyelere yönelik "Yalın Dönüşümün Firmalara Katkısı, Etkin Kaizen Uygulamaları ile Endüstri 4.0'ın Üretime Etkileri" konulu seminer düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2017 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2017 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İTSO'dan yalın dönüşüm semineri

Danışmanlar Mesut Biricik, İbrahim Özalhas, İlker Özen ve Hüseyin Sevinç'in konuşmacı olduğu seminere İTSO üyesi firmaların ortakları ve yöneticileri katıldı. Mesut Biricik, endüstrinin dünü, bugünü ve yarını, dijital dönüşümün (endüstri 4.0) gelişimi ve Türk şirketlere muhtemel etkileri ile yalın dönüşüm konularında konuştu. İbrahim Özalhas, üretim metotlarının yalınlaştırılması, bu amaç ile yapılacak çalışmalarda ürün konularına işaret etti.

İlker Özen, hat dengeleme ile elde edilenleri gösteren örnek çalışmalar konularında konuşurken, Hüseyin Sevinç ise, Türkiye'deki farklı sektörlerde yalın üretim-kaizen uygulamaları ve elde edilen kazanımlar, otomotiv yan sanayii, mobilya, gıda, döküm, tekstil ve benzeri çok farklı sektörlerde gerçekleştirilmiş yalın iyileştirme konularında sunum gerçekleştirdi. Program soru cevap bölümü ile son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.