Hava Durumu

İTSO üyeleri için 25 milyonluk fon

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, (İTSO) TOBB öncülüğünde başlatılan KOBİ'lere yönelik "Nefes Kredisi" için 25 milyon 800 bin liralık fon oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2018 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2018 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İTSO üyeleri için 25 milyonluk fon

Kısa süre önce yapılan seçimlerden sonra iş başına gelen İTSO Yönetimi'nin ilk toplantısı sonrasında açıklama yapan odanın Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, üst limiti 200 bin TL olan ve uygun koşullarda sunulan krediden şartlara uyan tüm üyelerin yararlanabileceğini söyledi. Uğurdağ, 'Nefes Kredisi' kullanmak isteyenlerin İTSO üyelerinin koşulları öğrenmek için odaya başvuru yapmaları çağrısında bulundu.

Yavuz Uğurdağ yönetim kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, TOBB desteği ile üyelerine sağlayacakları 'Nefes Kredisi'nde faizlerin aylık yüzde 0,99, yıllık yüzde 11,88 olarak olacağını söyledi. Uğurdağ, kredi vadesinin ilk 6 ay geri ödemesiz, takip eden 12 ay için de eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay olacağını söyledi. Uğurdağ, "TOBB öncülüğünde başlatılan bu kampanyaya İTSO yönetimi olarak destek verme kararı aldık. Üyelerimizin istifade etmesi için odamızın tüm kaynaklarını seferber ettik. Böylece 25 milyon 800 bin TL'lik fon oluşturduk" diye konuştu.

Nefes Kredisi'nin devlet, finans sektörü ve iş dünyası iş birliğinin örnek projelerinden birini oluşturduğunu belirten Yavuz Uğurdağ, kredinin gerek tutarı gerek faiz/kar payı itibarıyla gerçek bir nefes kredisi olduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.