Hava Durumu

Ivana Sert Bursa'dan mesaj verdi "Yaptığım işin arkasındayım"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen İnşaat ve Yapı Fuarı'nda bulunan bir firma için Bursa'ya gelen Ivana Sert, yeni çıkardığı ruj markasında iddialı konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ivana Sert Bursa'dan mesaj verdi "Yaptığım işin arkasındayım"

HABER I Özge TEZCAN I

Yeni bir ruj markası çıkararak ticarete atılan İvana Sert, markasıyla ilgili iddialı konuştu. Kasım ayında ekranlara döneceğinin müjdesini de Bursa'dan veren Sert, "Kendi markam Ivana Sert kozmetik ruj ürünleri çıkarttık. 3 aydır piyasada, güzel geri dönüşler oluyor. Ticarete girmiş oldum."dedi. PR yapmak için ünlü olmanın faydalarını gördüğünü söyleyen İvana Sert, "Kadınlar denediğinde vazgeçmiyor hayatının parçası oluyor ürünlerim. Bir şey yapmak değil o işin arkasında durmak lazım. Ben yaptığım her işin arkasında durdum." diye konuştu.

Burcu'ya destek verdi

Ünlü modacı Ivana Sert, son zamanlarda gündemi meşgul eden konular arasında yerini alan Burcu Esmersoy'un "Erkek arkadaşınızla dışarı çıkacaksanız cüzdan almayın" sözüne ise "İnsanlar cümleleri cımbızla çıkartıyorlar. İnsanlara baskı uyguluyorlar. Herkes kendi işine bakmalı. Kendi işine baktığında daha başarılı oluyorsun. Yanlış söyleseydi kendini tekrar anlatırdı. İçinizde kötülük yoksa hiçbir şey önemli değil" sözleriyle Esmersoy'u destekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.