Hava Durumu

iyi başlamak isityoruz

Sezona EuroChallenge Cup başarısıyla başlayan daha sonra Türkiye Kupası'na veda ederek şaşırtan TOFAŞ'ın Teknik Koordinatörü Tolga Öngören, “Sezona galibiyetle girip iyi başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2012 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2012 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iyi başlamak isityoruz

Kupa hüsranıyla sarsılan Kırmızı Beyazlılar’ın Teknik Koordinatörü Tolga Öngören, lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Öngören, Spor Toto Türkiye Kupası'nda hedeflerinin 8'li finale kalmak olduğunu, ilk maçta gösterdikleri performansı diğer iki maçta gösteremedikleri için tura veda ettiklerini kaydetti.''Spor Toto Türkiye Kupası'nı yine kazanmak istiyorduk ama olmadı'' diyen Öngören, ''Bu maçlar takımın son durumunu görmemizi sağladı'' ifadelerini kullandı.

Mutlu etmek istiyoruz
Savunmadaki eksikleri ve hücumdaki top kayıplarını en aza indirmek için özel çalışmalara başladıklarını dile getiren Öngören, ''Şimdi ligi düşünüyoruz. Hafta sonunda ligin ilk maçını Ankara'da TED Koleji ile oynayacağız. Bu maçı kazanarak lige galibiyetle başlamak istiyoruz. İçinde bulunduğumuz EuroChallenge ve Beko Basketbol Ligi'ni en iyi derecelerde bitirip Bursa basketbol izleyicisini mutlu etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.