Hava Durumu

''İyi başlamak istiyoruz''

Pazar günü deplasmanda Niğde Belediyespor ile sezonun ilk maçını oynayacak TFF 2. Lig ekibi İnegölspor'da teknik direktör İsmail Ertekin açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2018 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2018 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''İyi başlamak istiyoruz''

GALİBİYET TEK AMAÇ

Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek İnegölspor'da Teknik Direktörü İsmail Ertekin, pazar günü oynayacakları ligin ilk maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Saat 16.30'da başlayacak karşılaş-mada deplasmanda Niğde Belediyespor'u yenerek lige iyi başlamak istediklerini belirten Ertekin, "Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bugüne kadar oldukça yoğun bir şekilde çalıştık. Eksiklerimiz muhakkak var ama lig maçı öncesinde bütün hepsini tamamlamaya çalışıyor ve iyi bir giriş yapmak istiyoruz. İnşallah Niğde maçında 3 puanla başlayıp galibiyetlerle devam ederiz" dedi.

FORVETE DESTEK

Bursa ekibi ayrıca Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'dan forvet Yusuf Serdar Çoban'ı 1 yıllığına kiraladı. İnegölspor'un kendi tesislerinden düzenlenen imza töreninde konuşan Bordo Beyazlılar'ın Futbol Şube Sorumlusu Kani Ademoğlu, " "Bilindiği gibi şampiyonluk parolası ile yola çıktık. Bu doğrultuda da transfer çalışmalarımızı yaptık. Bugün de Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'dan forvet mevki oyuncusu Yusuf Serdar Çoban'ı 1 yıllığına kiraladık" diye konuştu. Yusuf Serdar Çoban ise yaptığı konuşmada İnegölspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, takıma katkı sağlamak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.