Hava Durumu

İYİ Parti'den Bahçeli'nin sözlerine sert cevap

Olağanüstü kongre kararının ardından İYİ Parti'den açıklama yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İYİ Parti'den Bahçeli'nin sözlerine sert cevap

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray şunları söyledi:

'HİÇBİRİMİZİN TELEFONLARI SUSMADI'

Doğrusu bu diğer liderler için, Türkiye demokrasisi için bir ders olmalı diye düşünüyoruz. Tabi bu sayın genel başkan, bu açıklamasından sonra bir tweet atarak bir daha da aday olmayacağını ifade etti. Bu kendi iradesidir, beyanlarıdır. Ancak bu partinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar ayrıca başka bir irade ortaya çıktı. Bu irade de sayın genel başkanın, hepimizin ortak imza ve teklifleriyle ilk yapılacak kongrede genel başkan adayı gösterilmesidir.

Dün bu hadisenin ortaya çıkmasından sonra milletvekili arkadaşlarımız dahil hiçbirimizin telefonları susmadı. Ve büyük bir sevgi... Sayın Genel Başkan'ın tekrar genel başkan olması konusunda beyan hakkında memnuniyet verici bir sevgiyle karşılaştık. Ve buraya gelmeden önce başkanlık divanımız tekrar bir toplantı yaparak sayın genel başkanın iradeleri doğrultusunda Ağustos ayı içerisinde büyük kurultay kararını almıştır. Türk milletine hayırlı olur inşallah.

Bugün yaptığımız toplantının sonucunu, burada olmayan milletvekillerimizle de temas edilmiştir, yüzde yüz mutabakatla bu karar alınmıştır arkadaşlar. Bu akşam Lütfü Türkkan beyefendi sayın genel başkanımıza bilgi olarak götürecektir.

BAHÇELİ'NİN 'HANIMEFENDİYİ İKNA ETMELDİR' SÖZÜ...

Sayın Bahçeli, demokrasi konusunda en son konuşacak adamdır. Birisi kongrelerden korkar, birisi kendisi çağrı yapar. Sayın Bahçeli'nin bu tür açıklamalarını sıtma nöbeti olarak değerlendiriyorum. Herkes kendi işine bakmalı, bizim bir terbiyemiz var. Biz başka siyasi partilerin içişlerine karışmayız, aynı terbiyeyi biz de bekliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.